HAYAT BOYU ÖĞRENEN MAHALLE UYGULAMASI BAŞLIYOR

"Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" uygulaması değerlendirme toplantısı yapıldı.

23.06.2021 857

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bireylerin bulunduğu her yerde; zaman, yaş, eğitim düzeyi gibi her türlü kısıtlamayı ortadan kaldırarak ihtiyaç duyduğu eğitime halk eğitimi merkezleri dışında seçilen okullardan da ulaşmasını sağlamak amacıyla "Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" uygulamasını hayata geçirmiştir.

Nüfus yoğunluğu fazla ve coğrafi açıdan büyük olan ilçelerimizdeki vatandaşlarımız, halk eğitimi merkezine ulaşım sorunu yaşayabilmektedir. Kurslarımıza erişim sağlayamayan vatandaşlarımızın ihtiyaç, ilgi ve isteklerine öncelik verilerek "Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" uygulamasına başlanmıştır.

Kurslarımıza başvurmak ve aklınızdaki tüm sorular için aşağıda listelenen kurs merkezlerimizi ziyaret edebilirsiniz:

- Mehmet Uygun İlkokulu

- Cumhuriyet İlkokulu

- Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

- Büyükyoncalı İlkokulu

- Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu

- Çukuryurt Türk Ytong Ortaokulu

7'den 70'e tüm vatandaşlarımızı mahallelerde açacağımız kurslarımıza davet ediyoruz   .....ARTIK SİZE DAHA YAKINIZ.....

23-06-2021

23-06-202123-06-2021

Adres:
Ayaspaşa mahallesi Kumardere sokak NO4A SARAY TEKİRDAĞ Yeni Hastane Arkası M.K.Atatürk MTAL Binası Zemin Kat